A032704

Costa Nova Kop en Schotel in Aardewerk Tomato Green 18cl

€ 11,50 € 9,50
Op voorraad
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom.

Product details

Kop en schotel in fijn aardewerk uit de Riviera collectie van Costa Nova. De binnenzijde van de kop en de bovenzijde van de schotel zijn bedekt met een reactieve glazuur in heldergroene tinten. De buitenzijde van de kop en de onderkant van het bord zijn mat zwart geëmailleerd.
De Riviera collectie werd gecreëerd in samenwerking met Christian Tortu, een Franse fleurist met wereldfaam die zich heeft laten inspireren door de natuur en zijn bloemencreaties, om het aardewerk vorm te geven en het kleurenpallet te bepalen. Riviera is een uitgebreide collectie steengoed in unieke kleuren en subtiele organische vormen die je op veel manieren onderling kan combineren en die een perfecte aanvulling vormen bij klassiek serviesgoed.
Riviera is een functionele collectie aardewerk van zeer goede kwaliteit die geschikt is voor intensief gebruik. Het aardewerk van Costa Nova wordt in de oven gebakken op extreem hoge temperaturen. Het geglazuurde oppervlak wordt hierdoor veel harder dan gewoon aardewerk. Het materiaal is niet poreus en is heel goed bestand tegen mechanische en thermische schokken. Het kan zonder probleem in oven, microgolf, diepvries en vaatwas gebruikt worden. De productie is nog gedeeltelijk ambachtelijk en elk stuk is uniek.

Artikelcode

A032704

Overige

Algemene specificaties

barcode
5606739935191
kleur
Groen
merk
Costanova
basiseenheid
Stuks
productreeks
Costa Nova Riviera
modelnummer
360380