A042016

Stölzle Kyoto Bar Fruitsapglas 434ml | 6 stuks

€ 19,24 € 15,90
Op voorraad
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom
  • Gratis verzending vanaf €500 excl. BTW

Product details

Mixologie is een kunstzinnige en innovatieve benadering van het maken van cocktails die verder gaat dan het traditionele bartending. Het legt de nadruk op creativiteit, precisie en een grondige kennis van ingrediënten om unieke en vaak avant-gardistische drankervaringen te creëren. Mixologen, verwant aan culinaire kunstenaars, brengen smaken, texturen en presentatie zorgvuldig in balans om de cocktaildrinkervaring te verbeteren. Het Kyoto Barware belichaamt de principes van dit ambacht naadloos. 

Het Kyoto Barware is geïnspireerd op Japanse ontwerpen die bekend staan om hun precisie, minimalisme en esthetische verfijning en sluit aan bij de creatieve en zorgvuldige aard van mixen.

Het gebruik van ultradun glas in het Kyoto Barware draagt niet alleen bij aan het onderscheidende uiterlijk, maar biedt mixologen ook een canvas om hun ambachtelijke brouwsels te laten zien. Hierdoor komen de levendige kleuren en ingewikkelde details van de drankjes goed tot hun recht. Het lichte en elegante ontwerp van het Kyoto Barware voegt een extra laag verfijning toe aan de uitrusting van de mixoloog en verbetert de algehele presentatie en drinkervaring voor zowel de maker als de consument. 

Artikelcode

A042016

Product Specificaties

Algemene specificaties

Merk
Stolzle
Basiseenheid
Set
Productreeks
Stölzle Kyoto
Modelnummer
F 3460010