ATA
A042115

ATA Pastakoker gas 40L 900L K4GCPP05

€ 2.510,75 € 2.075,00
Op voorraad
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom
  • Gratis verzending vanaf €500 ex. BTW

Product details

Afmetingen: B400 x D900 x H850 mm

Roestvrij stalen frame. Athermische thermohardende kunststof knoppen met handige gezeefdrukte randen.

Verwarming verkregen door buisvormige brander met gestabiliseerde roestvrijstalen vlam, met thermokoppelveiligheidsklep en beschermde waakvlam. Krachtige en snelle interventie van de branders om te voorkomen dat de temperatuur daalt wanneer het product in de tank wordt gegoten. Uitgerust met een veiligheidskraan waarmee het vermogen van maximum naar minimum kan worden ingesteld. Veiligheid gegarandeerd door een thermokoppel dat actief wordt gehouden door de waakvlam.

Werkblad in AISI 304 roestvrij staal met afgeronde hoeken voor eenvoudige reiniging. Voor-, zij- en achterbekleding in roestvrij staal.

Kooktank (inhoud van 40 liter) gemaakt van AISI 316 koudpersgietwerk, bestand tegen zout water en zetmeel, met aanraakzone en zetmeelevacuatie, afvoergat en klein geperforeerd roestvrij stalen voorvlak voor het ondersteunen van de manden.

Kraan voor het vullen en bijvullen van water op het voorpaneel. De tankafvoer bevindt zich aan de binnenkant van de machine om per ongeluk openen te voorkomen. Afvoergarnituur volledig gemaakt van AISI 316 roestvrij staal.

Lasergesneden werkbladafwerking voor "head-to-head" matching en bindende bevestiging.

Getest op aardgas of LPG, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

In hoogte verstelbare roestvrijstalen poten.

Artikelcode

A042115

Product Specificaties

Pallet
Ja

Algemene specificaties

Merk
ATA
Basiseenheid
Stuks
Modelnummer
K4GCPP05
Netto gewicht
60 kg