Over ons

Horecamaterialen De Meester NV te Belsele werd opgericht in 1999 en is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden. Onze toonzaal is meer dan 20.000m² groot, waar zowel particulieren als professionelen terecht kunnen om ons groot aanbod aan horecabenodigdheden te bekijken. Dankzij onze eigen technische dienst kunnen wij voor de perfecte service na verkoop zorgen, ofwel in-huis of op locatie. Kortom, indien je op zoek bent naar keukengerei, horecabenodigdheden of inox maatwerk, dan is Horecamaterialen De Meester NV te Belsele dé place to be.

XSeat Furniture

XSeat is ons merk van stoelen en tafels. XSeat heeft verschillende soorten stijlen waardoor iedereen zijn zin wel vindt! Van modern tot vintage tot klassiek. Bekijk alles in onze showroom of op de webshop: https://www.demeesternv.be/nl/merken/xseat  

Oranda Professionele friteuses

Oranda is ons merk van professionele friteuses. Open je een frituur of een andere horecazaak? Is jouw friteuse aan vernieuwing toe? Dan is Oranda er voor jou! Samen met onze verkopers bekijk je welke friteuse het best bij jou past. Graag meer informatie? Bel naar +32 (0)3 250 51 99 of mail naar info@oranda.eu. Je kan ook een kijkje komen nemen en proefbakken in onze showroom: Eeckelaerthof 6, 9111 Belsele (Sint-Niklaas).

Graag meer informatie over Oranda? Surf naar www.oranda.eu