Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
- Snelle levering
- Bekijk uw product in onze showroom
- Gratis verzending vanaf €500 excl. BTW
Product details
Het multimes van bamix® gebruik je voor het fijnhakken van rauw en bevroren fruit, groenten, grote hoeveelheden kervel en peterselie, gekookte soepen en sausen, babyvoeding en zware degen. Het multimes is gemaakt van roestvrij staal in hoge kwaliteit en past op alle bamix® staafmixers, ongeacht de leeftijd van het apparaat. Hulpstukjes van de bamix zijn niet scherp met uitzondering van het vleesmes. De hulpstukken kan je rechtstreeks gebruiken in de kookpotten.
Gebruik
Bij zachte, vloeibare of gekookte substanties houdt u de Bamix iets schuin in de kom of pan en schakelt het pas in als u het multimes in de substantie heeft geduwd. Aan laten staan tot alles fijn genoeg is. Harde groenten, harde en bevroren vruchten, maar ook vlees, vis en rauwe aardappelen moet u eerst in ca. 2 cm grote stukken snijden. Gebruik steeds een hoge, smalle kom of beker. Zet het ingeschakelde multimes op de harde ingredienten (niet duwen of drukken) en laat het mes erdoorheen draaien. Hebt u een flinke hoeveelheid te verwerken, maak dan eerst een deel fijn en voeg de rest geleidelijk bij.
Rauwkost hakken
Snijd de groenten grof voor, doe de stukken in een hoge kom en hak ze fijn met het multimes. Zet de Bamix net op de substantie, als hiervoor beschreven. Blijven stampen tot de groenten fijn genoeg zijn.