A041779

Falk Flandria Bolle Sauteuse Ø16cm

€ 120,00 € 99,17
Op voorraad
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom
  • Gratis verzending vanaf €500 ex. BTW

Product details

Falk Culinair is de bekende fabrikant van kookgerei uit België. Het succesvolle familiebedrijf werd opgericht in 1958.

Falk Culinair is gespecialiseerd in de handgemaakte productie van het beste meerlaagse kookgerei in combinatie met koper. Het kleine team van zeven zeer gespecialiseerde vakmensen produceert jaarlijks ongeveer 15.000 hoogwaardige potten en pannen.

Het Falk Flandria Premium kookgerei is gemaakt van hoogwaardig meerlaags materiaal. Het heeft een materiaaldikte van 2,5 mm, dat bestaat uit een meerlaagse combinatie van roestvrij staal, aluminium en koper in vijf lagen.

Het doel van deze nieuwe combinatie van materialen is om hoogwaardige premium pannen te produceren die vooral bedoeld zijn voor professionele en ambitieuze hobbykoks. Het vijflaagse materiaal zorgt voor een perfecte warmtegeleiding, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld tot aan de zijkanten van het kookgerei.

Falk Flandria Premium - het eersteklas kookassortiment dat zich naadloos aanpast aan elk type kookplaat - of het nu gaat om gas, inductie, elektrisch, keramische kookplaat of halogeen! Maar dat is nog niet alles. De pannen zijn niet alleen veelzijdig op de kookplaat, maar kunnen ook tot hoge temperaturen in de oven worden gebruikt.

Na gebruik is schoonmaken kinderspel, want de producten zijn vaatwasmachinebestendig.

Artikelcode

A041779

Product Specificaties

Algemene specificaties

Merk
Falk
Basiseenheid
Stuks
Modelnummer
5PLY2565SI