A023556

Luigi Bormioli Champagneflûtes Supremo 240ml | 6 stuks

€ 26,86 € 22,20
Op voorraad
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom
  • Gratis verzending vanaf €500 excl. BTW

Product details

Champagneglas uit de Supremo collectie van Luigi Bormioli, gefabriceerd in extra licht en fijn kristalglas, waarbij de mechanische resistentie van het glas behouden blijft. De vormgeving is vernieuwend en elk glas werd speciaal ontworpen voor een specifieke wijnstijl. De conisch-convexe vorm van de kelk zorgt voor een groot beluchtingsoppervlak, gecombineerd met een lage oxidatie in de conische kelkbodem. Door de kelkbodem kan je de kleur van de wijn goed waarnemen. De bovenaan cilindrisch uitlopende kelk leidt de wijn naar het centrum van de tong. Het been van het glas is versterkt met titanium, een door Luigi Bormioli gepatenteerd proces dat het glasoppervlak een permanente bescherming tegen slijtage geeft en de fragiliteit bij het dagelijks gebruik sterk vermindert.
De supremo collectie is vervaardigd uit extra helder High-Tech SON.hyx kristalglas.

  • Ultra transparant en kristalhelder SON.hyx glas
  • Bevat geen lood of andere zware metalen
  • Goede mechanische resistentie
  • Bestand tegen industriële vaatwasbeurten

Luigi Bormioli is een Italiaanse fabrikant van extra-helder kristalglas van hoogstaande kwaliteit met productie-eenheden in Noord-Italië. Het glaswerk heeft een uitstekende transparantie en zuiverheid, gecombineerd met zeer goede mechanische eigenschappen en resistentie tegen industriële vaatwasbeurten.
Het kristalglas van Luigi Bormioli bevat geen lood of andere zware metalen. Technische know-how en generatielange productie-ervaring, staan garant voor een innoverend gamma producten in superieur kristalglas met vernieuwende vormgeving en een uitstekende mechanische performantie.

Artikelcode

A023556

Product Specificaties

Algemene specificaties

Barcode
32622021965
Merk
Luigi Bormioli
Basiseenheid
Set 6
Productreeks
Luigi Bormioli Supremo
Modelnummer
703746/800812