A031473

Stölzle Revolution Rodewijnglas 490ml | 6 stuks

€ 21,42 € 17,70
Op voorraad
Ontworpen door de beroemde architect Wilhelm Holzbauer en wijnexpert Heinz Kammerer, zijn deze rode wijnglazen ronduit revolutionair.
Meer info
Set van 6 wijnglazen
Inhoud: 490ml
Stolzle Revolution
  • Snelle levering
  • Bekijk uw product in onze showroom
  • Gratis verzending vanaf €500 ex. BTW

Product details

Rijpheid, tannines, vol aroma,... Dit glas zorgt ervoor dat het boeket zich vrij kan ontwikkelen.

  • Volume (tot de rand): 490 ml
  • Hoogte: 225 mm
  • Buitendiameter: 90 mm


Het bordeauxglas heeft een grote en brede kom die voldoende ruimte biedt om de wijn te laten wervelen en oxidatie te bevorderen. Door de smalle mond kunnen de aroma's zich optimaal concentreren. Wijnkenners gebruiken dit glas om te genieten van klassieke rode wijnen met een volle body, zoals Chianti, Montepulciano en Barbera

Geschikt voor klassieke rode wijn met veel body zoals Chianti Classico, Chianti Riserva, Montepulciano, Barbera, Zweigelt.

REVOLUTIE

De REVOLUTION-wijnglascollectie is gezamenlijk ontworpen door de sterarchitect Wilhelm Holzbauer en de wijnexpert Heinz Kammerer. Het resultaat is een bril die er qua design buitengewoon karaktervol uitziet en tegelijkertijd verfijnd en exquise genot van geweldige wijnen mogelijk maakt. Elke kelkvorm is perfect afgestemd op belangrijke factoren zoals zuurgraad, rijpheid, tanninegehalte, volheid van aroma en viscositeit. Tijdens de productie wordt de steel uit de beker getrokken, waardoor een vloeiende overgang ontstaat en het glas zacht in de hand ligt. De steel is iets ingekort, waardoor het glas bijzonder stabiel is.

Artikelcode

A031473

Product Specificaties

Algemene specificaties

Barcode
4012632137197
Kleur
Transparant
Merk
Stolzle
Basiseenheid
Set
Productreeks
Stolzle Revolution
Modelnummer
F 3770001