Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Wafelijzer 3x5 Brusselse dubbel model
- Snelle levering
- Bekijk uw product in onze showroom
- Gratis verzending vanaf €500 excl. BTW
Product details
Krampouz Wafelijzer Bxl easyclean 3X5 dubbel 3600W
Homogene verdeling van de warmte, betrouwbaar en de robuste machines, Krampouz wafelijzers profiteren van de brede waaier van vormen en maten.
- "Verwarmingselement Pack"-technologie voor een perfecte verspreiding van de warmte
- 180 ° opening voor koken wafels
- Perfecte verdeling van de deeg over beide oppervlakken
Technische kenmerken:
- RVS frame
- Gegoten staal ijzer goedgekeurd voor contact met voedsel
- Lekbak voor nuttige toepassing bestemde afvalstoffen
- Aan / uit schakelaar ingebouwd in de bedieningsknop
- Lampje
- Thermostatische controle van 50 ° C tot 300 ° C
- Warmte-isolatie van het element
- Verwarming indicator
- EG voedingskabel voor 240 V ~ 16-amp-aansluiting
- Vermogen 3 600 W
- Wafle ijzer type 3 x 5 Bruxelles
- Aantal wafels 4
- Spanning 240V
- Afmeting 520 x 440 x 150 mm
Hoe bak je een Brusselse wafel?
Héél simpel, plaats het toestel aan op +/-220°C. Vet het toestel in met een bakspray (WFCS – te verkrijgen bij accessoires).
Vul de ene helft van het wafelijzer. Sluit het wafelijzer en draai onmiddellijk om zodat je na 2 à 3 min een volle mooie wafel krijgt.
Het wafelijzer heeft een vijftiental minuutjes tijd nodig om op te warmen maar nadien kan je de hele dag door heerlijke wafels bakken.
Goed om te weten :
- de Brusselse wafel wordt meestal op een bord geserveerd
- kan je afwerken met van allerlei zoete lekkernijen: zoals chocolade (perfect warm gehouden in een chocolade dispenser), vers fruit, slagroom, ijs,…
- de meest bekende Brusselse wafels zijn de 3x5 of 4x6 - PS: dit zijn de hokjes van het wafelijzer ?
- je proeft echt wel het verschil tussen een diepvries of een verse wafel
- de echte Brusselse wafels worden gemaakt met een gistdeeg